Utomhusplugg

22.05.2016 kl. 19:19

Hej från helgens värmebölja här i Rom! De senaste dagarna har det varit mellan 26-29 grader, full sol och inte ett moln! Fantastiskt kunde en tycka, men i mitt fall var prio ett essäerna. 

Så jag satt inne och våndades över hur mycket jag hade kvar att göra, hur skönt det såg ut att sitta i solen och ville bara kasta av mig kläderna och hoppa in i bikinin. 

Efter några timmars hårt arbete, gick vi ut i solen en timme. Man klarade inte mer, herrejösses så stark solen är här! UV-index och solskyddsfaktorerna sköt i höjden för var minut som gick. 

Sedan slog det mig, varför inte sitta på vår fantastiska balkong och skriva om 1800-talets borgarromaner? Här är förvisso skugga, men kanske bättre så. Killen gick och hämtade glass från vår lokala (helt sanslöst goda!) glasskiosk och plötsligt blev pluggandet en fröjd. 

Solen kommer gå ner om några timmar, men tills dess sitter jag här och kämpar! Börjar gilla vartåt mina analyser är påväg, känner att jag hittar min "breakthrough" vilken minut som helst. Har aldrig en direkt plan på hur mina essäer kommer se ut, tar det som det kommer. Hittills funkar det perfekt!

Tillbaka till 1830-talets Stockholm. Och om 19 dagar är jag i 2010-talets Stockholm!

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver: