Tråktorsdag

25.02.2016 kl. 14:47

 

Untitled

 

Typisk innedag. Vädret är inte strålande och varmt som igår, så spenderar dagen i soffan med Macbooken i famnen och Stå i bredd i handen (ah så nära ett rim men så långt ifrån ändå). 

Tänker mig att jag ska göra upp en mindmap för varje årtal (1970-79), just nu är jag ännu på 1970 men ska plugga ifatt lite idag! Kanske det är lättare för mig att skriva min monsteressä senare? 

Hur som, jag har sjukt svårt att koncentrera mig idag. Vill bara hinka i mig espresson för att bli lite klarare i huvudet, men det hjälper inte riktigt som det ska. Kanske några bitar choklad får mig vrålkoncentrerad? Man kan alltid testa sig fram. 

Ska så köpa med mig en Moka Express när jag åker härifrån, lättkokat espressokaffe på några minuter. Kolla så fin den vita är! 

Förresten så klarade jag av gasspisen helt själv idag! Är pinsamt dålig på att tända den, hittills har Eskil fått hjälpa mig när jag som en liten dampunge gormat om hur jag hatar gasspisar. Mogen 20-åring här hej! Kaffet smakade extra gott när man gjort det helt själv från början till slut, haha. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver: