Ensam i San Giovanni

25.02.2016 kl. 12:06

Igår kände jag för en eftermiddag för mig själv. Att bo tillsammans och endast känna varandra i den här staden har gått bra hittills, men ibland behöver man bara lite egentid. Shoppingbegäret har gnagat sönder mig inifrån men plånboken ekar tomt just nu, så det blev endast lite fönstershopping. 

Råkade befinna mig i San Giovanni, ett lite större centrum än Pigneto där vi bor. Hittade ett varuhus som kunde jämföras med ett lite mindre Sokos. Sökte efter lite lakan och handdukar men hittade inget som inte kändes som att man skulle sova i en farmors säng. 

Untitled

 

Sedan snubblade jag över en Zara, vilket gjorde mig överlycklig. Italiensk haute couture i all sin ära, men vardagsmode- not so much. Gick där och petade på vårmodet en stund innan jag tvingade mig själv att gå ut innan jag köpte något. 

Åkte hem, där det vankades plockmiddag. Olika italienska korvar och ostbricka, lite vin och mysigt sällskap. Tänk att man ändå kan börja sakna varandra efter några timmar isär? 


Untitled

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: