Prokrastinera part one

22.02.2016 kl. 13:34

Måndag, ny vecka, fräsch start yada yada yada. 

Älskar egentligen måndagar, allt jag just listade är saker som gör min gömda personlighet tillfredsställd. Denna gömda personlighet kommer fram rätt sällan men finns ändå kvar där inne och bökar. Jag gillar trots allt ordning och reda (jaa, ni som känner mig, skippa hånskrattet- I already know your response) och nystart på veckan gör att jag kan vända blad i häftet och börja på nytt. 

 

Untitled

 

Så tänkte att jag skulle göra upp ett pluggschema idag och kicka igång veckan ordentligt med en bra pluggsession. Bra tänkt, men kom inte så långt. Jag är även, som många andra, väldigt bra på att prokrastinera (vad tror ni jag gör just nu?). Började med att söka upp en färdig mall på ett schema jag kunde använda och råkade klicka in mig på någon amerikansk pluggsajt. En timme senare hade jag en profil med alla min kurser upplagt i kategorier och mappar, olika färger, notes och whatnot. Till mitt försvar tror jag att jag kommer ha nytta av den, men hur mycket har jag egentligen pluggat idag? Nada. 

Men här väljer jag att citera Benjamin Franklin. 

"By Failing to Prepare, you are Preparing to Fail” 

För att fortsätta på dagens tema så tog jag lite bilder, lade ungefär 20 minuter på att redigera dem, laddade upp dem på flickr och sedan hit. Suck. Hur som, här är en del av mitt lilla bibliotek jag har med mig. 

 

Untitled

 

Väldigt mycket feministisk litteratur (wohoo) eftersom jag skriver några kursessäer med inriktningen 70-tals litteratur och "kvinnolitteratur". Lucky me!

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Super fina häften :)
Ida-Marie22.02.16 kl. 21:30
Tack ska du ha! Båda är från Tiger faktiskt!
25.02.16 11:50