Pensionärerna

21.02.2016 kl. 12:10

Ja, du läste rätt. Förutom att jag flyttade till Italien och inte Solkusten när vädret blev för halt där hemma så är har jag praktiskt taget förvandlats till en liten tant. 

Av någon orsak har min dygnsrytm förvandlats totalt och jag somnar (läs: däckar) redan vid tio, senast elva. Sedan vaknar vi båda runt åtta och en av oss stiger upp för att laga frukost (ni fattar ju att det inte är jag), koka kaffe och pyssla med småsaker i köket innan man lägger sig framför Netflix i några timmar. I princip gillar jag detta upplägg, man hinner med mer roliga saker innan man måste börja jobba. Men samtidigt är jag lite orolig, är det såhär man blir när man bor tillsammans? Är vi paret som blivit tråkiga all of a sudden? 

Jag vill tro att detta är en fas som förmodligen inte håller särskilt länge, direkt vi får något annat/annan in i vårt liv så förändras detta. Ingen av oss festar ju på helgerna just nu, så dygnsrytmen förblir densamma hela veckan. Imorgon börjar vardagen för oss båda, kanske det stökar till det för pensionärerna? 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver: