Det goda livet.

19.02.2016 kl. 20:53

 

Före du ens tänker tanken på det, nej jag tänker inte köra en Anita Ekberg och hoppa i Fontana di Trevi. 

Som namnet indikerar lever jag det goda livet här i Italien. Vad mer kan man önska sig än ett land som är känt för sina ostar, pizzor, viner och i mina ögon även glass? Det är varmt och skönt, vyerna är inte att klaga på och resesällskapet duger. 

Jag är ju inte här på semester eller för att turista dygnet runt. Jag är en tag-along på min pojkväns utbyte men trots att jag inte är utbytesstudent så pluggar jag ändå. Min heminstitution var så himla schysst och fixade så att jag kunde åka iväg.

-Klart som korvspad att du åker om du har chansen! Distansstudier och saken är löst. 

Så medan Eskil åker till Tor Vergata, sitter jag på närmaste fik och läser böcker och skriver essäer tills fingrarna trillar av. Självdisciplin har aldrig varit min starka sida men lägger till det på listan av utmaningar som ska fixas under denna termin. 

Förvänta er babbel om böcker, om staden, om kulturen, om att bli en local (fake it til' you make it) osv. Är ju rätt kär också så kan dyka upp en hel del fjantiga saker också. 

Ciao så länge!

 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Åh vad roligt!! Ska bli kul att följa dig, Rom är en helt fantastisk stad.
Färgklickar/Malin19.02.16 kl. 23:12
Va roligt att du känner så! Ja visst är den? Men man känner sig väldigt liten här, aningen större stad än Helsingfors..
20.02.16 18:01
Oj så härligt det låter! Ser verkligen framemot att följa dig och din blogg! :)
Arts and other drugs-Jenna22.02.16 kl. 16:11
Välkommen! Va kul att du säger så för jag känner exakt likadant för din blogg- ska bli kul o få följa ditt liv med bébén osv! :)
25.02.16 11:55